LouLou

LouLou is gevonden in het bos. Samen met nog drie andere konijntjes, baby's nog. Een van de konijntjes heeft het niet overleefd, maar gelukkig waren we voor de anderen op tijd. LouLou is nog een beetje verlegen, maar met vertrouwen en veel liefde weten we zeker dat LouLou uitgroeit tot een gezellig en leuk konijntje die lekker actief is.
We schatten de leeftijd van LouLou op een maand of zes. Ze is wel volgroeid en helaas blijft het bij konijntjes moeilijk inschatten. Welk lief en leuk ventje met een mooi verblijf zit te wachten op een geweldig lief dametje?

Wij koppelen in de opvang. Dat betekent dat uw konijn bij ons blijft logeren. Samen kijken we naar alle “dateables” en bespreken we naar de gezinssituatie. Een koppeling duurt gemiddeld een weekje. Dat kan soms wat langer zijn, afhankelijk van hoe de koppeling verloopt. De eerste dag mag uw konijn even bijkomen van de reis en kunnen wij kijken of het goed keutelt en eet. De volgende dag gaan we op ons gemak koppelen. In uitzonderlijke gevallen (denk aan ziekte van uw konijn of konijnen die enorme heimwee hebben) doen we aan speeddaten. Laatste wordt altijd via mail besproken.

Alle konijnen in de opvang zijn nagekeken en ingeënt. Mocht het dier dat u wilt adopteren gezondheidsproblemen hebben, geven wij dit van tevoren aan. Ook informeren wij u welke verzorging het dier nodig mocht hebben. Zo kunt u zelf beslissen of u het dier wilt adopteren.
Wij willen graag dat al onze dieren goed terecht komen. Daarom hebben wij enkele voorwaarden opgesteld. Wanneer u een dier adopteert bij ons gaat u automatisch akkoord met onze plaatsingsvoorwaarden.
Intresse?
Stuur ons een mail via info@opvangkaatjekeutel.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

GECASTREERDE VOEDSTER € 115
GECASTREERDE RAM € 65
KOPPEL GECASTREERDE RAM/GESTERILISEERDE VOEDSTER € 160
* Prijs is inclusief  vaccinaties en chip

Scroll naar boven