JURA

knappe Jura werd gevonden op straat met een gecompliceerde breuk in haar poot. Ze moet daar al een poosje mee rondgelopen hebben, want het bot was ontstoken. Dokter Michiel heeft eerst een pin in haar pootje geplaatst en een intensieve zorg volgde. Natuurlijk prachtig dat we zo haar pootje konden sparen. helaas kwam na een tijdje de pin eruit en bleek het bot weer ontstoken. Uiteindelijk moesten we nog besluiten om haar achterpootje te amputeren. Jura zit nu in een groepje en doet het hartstikke goed. Het is een ontzettend knap en lief dametje, echter een eigen maatje zou zo heerlijk voor haar zijn en alle aandacht van een eigen baasje die haar tot in de niertjes verwend.
Jura heeft wel een speciale ondergrond nodig (dus niet op tegels).

Wij koppelen in de opvang. Dat betekent dat uw konijn bij ons blijft logeren. Samen kijken we naar alle “dateables” en bespreken we naar de gezinssituatie. Een koppeling duurt gemiddeld een weekje. Dat kan soms wat langer zijn, afhankelijk van hoe de koppeling verloopt. De eerste dag mag uw konijn even bijkomen van de reis en kunnen wij kijken of het goed keutelt en eet. De volgende dag gaan we op ons gemak koppelen. In uitzonderlijke gevallen (denk aan ziekte van uw konijn of konijnen die enorme heimwee hebben) doen we aan speeddaten. Laatste wordt altijd via mail besproken.

Alle konijnen in de opvang zijn nagekeken en ingeënt. Mocht het dier dat u wilt adopteren gezondheidsproblemen hebben, geven wij dit van tevoren aan. Ook informeren wij u welke verzorging het dier nodig mocht hebben. Zo kunt u zelf beslissen of u het dier wilt adopteren.
Wij willen graag dat al onze dieren goed terecht komen. Daarom hebben wij enkele voorwaarden opgesteld. Wanneer u een dier adopteert bij ons gaat u automatisch akkoord met onze plaatsingsvoorwaarden.
Intresse?
Stuur ons een mail via info@opvangkaatjekeutel.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

GECASTREERDE VOEDSTER € 115
GECASTREERDE RAM € 65
KOPPEL GECASTREERDE RAM/GESTERILISEERDE VOEDSTER € 160
* Prijs is inclusief  vaccinaties en chip

Scroll naar boven