Jur en Jansje

Kleine Jur en Jansje liepen gewoon los over een industrie terrein. dat vond het baasje heel erg normaal en die ukken waren zich natuurlijk totaal niet van gevaar bewust. Zeker niet als je een pooltje bent en het ego zo groot als een olifant hebt. Dat laten ze ook blijken als je staat te treuzelen met de biks, dan worden de veters uit je schoenen gehaald van hup schiet eens op met die handel! Ook met de schoonmaak houdt de directie goed de boel in de gaten, mee helpen ho maar............Dit schattige koppeltje is super lief en leuk en op zoek naar een baasje die ze en de ruimte, zorg en veiligheid biedt.

Wij koppelen in de opvang. Dat betekent dat uw konijn bij ons blijft logeren. Samen kijken we naar alle “dateables” en bespreken we naar de gezinssituatie. Een koppeling duurt gemiddeld een weekje. Dat kan soms wat langer zijn, afhankelijk van hoe de koppeling verloopt. De eerste dag mag uw konijn even bijkomen van de reis en kunnen wij kijken of het goed keutelt en eet. De volgende dag gaan we op ons gemak koppelen. In uitzonderlijke gevallen (denk aan ziekte van uw konijn of konijnen die enorme heimwee hebben) doen we aan speeddaten. Laatste wordt altijd via mail besproken.

Alle konijnen in de opvang zijn nagekeken en ingeënt. Mocht het dier dat u wilt adopteren gezondheidsproblemen hebben, geven wij dit van tevoren aan. Ook informeren wij u welke verzorging het dier nodig mocht hebben. Zo kunt u zelf beslissen of u het dier wilt adopteren.
Wij willen graag dat al onze dieren goed terecht komen. Daarom hebben wij enkele voorwaarden opgesteld. Wanneer u een dier adopteert bij ons gaat u automatisch akkoord met onze plaatsingsvoorwaarden.
Intresse?
Stuur ons een mail via info@opvangkaatjekeutel.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

GECASTREERDE VOEDSTER € 115
GECASTREERDE RAM € 65
KOPPEL GECASTREERDE RAM/GESTERILISEERDE VOEDSTER € 160
* Prijs is inclusief  vaccinaties en chip

Scroll naar boven