Elvis

Ach die Elvis kwam al heel klein in de opvang terecht. Doordat Elvis een kruizing teddy is, denken mensen dat zijn vacht ontzettend veel onderhoud nodig heeft, maar dat valt ontzettend mee. Wij geven graag tips hoe je Elvis strak in het pak kunt houden. Er is nog iets waardoor dit knappe en lieve ventje nooit gekozen wordt: soms krijgt hij wat korstjes aan zijn pielepiepemoos, maar als dat regelmatig even ingesmeerd wordt met Sudocreme heeft hij nergens last van. Zo gepielepiept dus. Hij zit al zo lang te wachten op een lief dametje die het aandurft en hem warm wil houden in de winter, die moet er toch ergens wel op de wereld zijn?

Wij koppelen in de opvang. Dat betekent dat uw konijn bij ons blijft logeren. Samen kijken we naar alle “dateables” en bespreken we naar de gezinssituatie. Een koppeling duurt gemiddeld een weekje. Dat kan soms wat langer zijn, afhankelijk van hoe de koppeling verloopt. De eerste dag mag uw konijn even bijkomen van de reis en kunnen wij kijken of het goed keutelt en eet. De volgende dag gaan we op ons gemak koppelen. In uitzonderlijke gevallen (denk aan ziekte van uw konijn of konijnen die enorme heimwee hebben) doen we aan speeddaten. Laatste wordt altijd via mail besproken.

Alle konijnen in de opvang zijn nagekeken en ingeënt. Mocht het dier dat u wilt adopteren gezondheidsproblemen hebben, geven wij dit van tevoren aan. Ook informeren wij u welke verzorging het dier nodig mocht hebben. Zo kunt u zelf beslissen of u het dier wilt adopteren.
Wij willen graag dat al onze dieren goed terecht komen. Daarom hebben wij enkele voorwaarden opgesteld. Wanneer u een dier adopteert bij ons gaat u automatisch akkoord met onze plaatsingsvoorwaarden.
Intresse?
Stuur ons een mail via info@opvangkaatjekeutel.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

GECASTREERDE VOEDSTER € 115
GECASTREERDE RAM € 65
KOPPEL GECASTREERDE RAM/GESTERILISEERDE VOEDSTER € 160
* Prijs is inclusief  vaccinaties en chip

Scroll naar boven