Bailey en Ameretto

Ameretto (roepnaam Ret) en Bailey, zijn broer en zus en geboren in augustus 2021. Ze zijn als jonge konijntjes in de opvang gekomen en daar zitten ze nog steeds. Onbegrijpelijk. Het zijn namelijk twee hele leuke konijnen om naar te kijken.

Ret en Bailey zitten in een gastgezin zodat ze wat meer ruimte hebben om hun pootjes te strekken. En dat doen ze maar al te graag. Rennen, overal op klimmen. Alles is interessant. En een snoepje uit je hand pakken doen ze maar al te graag. Mocht dat snoepje niet snel genoeg komen, dan gaan ze tegen je benen aan staan om erom te vragen. Alsof je twee van zulke schattige kopjes een snoepje kan weigeren. Voor Ret en Bailet hoeft een aai over hun kopje niet echt. Maar wie weet wat de toekomst brengt in hun nieuwe huis.

Wij koppelen in de opvang. Dat betekent dat uw konijn bij ons blijft logeren. Samen kijken we naar alle “dateables” en bespreken we naar de gezinssituatie. Een koppeling duurt gemiddeld een weekje. Dat kan soms wat langer zijn, afhankelijk van hoe de koppeling verloopt. De eerste dag mag uw konijn even bijkomen van de reis en kunnen wij kijken of het goed keutelt en eet. De volgende dag gaan we op ons gemak koppelen. In uitzonderlijke gevallen (denk aan ziekte van uw konijn of konijnen die enorme heimwee hebben) doen we aan speeddaten. Laatste wordt altijd via mail besproken.

Alle konijnen in de opvang zijn nagekeken en ingeënt. Mocht het dier dat u wilt adopteren gezondheidsproblemen hebben, geven wij dit van tevoren aan. Ook informeren wij u welke verzorging het dier nodig mocht hebben. Zo kunt u zelf beslissen of u het dier wilt adopteren.
Wij willen graag dat al onze dieren goed terecht komen. Daarom hebben wij enkele voorwaarden opgesteld. Wanneer u een dier adopteert bij ons gaat u automatisch akkoord met onze plaatsingsvoorwaarden.
Intresse?
Stuur ons een mail via info@opvangkaatjekeutel.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

GECASTREERDE VOEDSTER € 115
GECASTREERDE RAM € 65
KOPPEL GECASTREERDE RAM/GESTERILISEERDE VOEDSTER € 160
* Prijs is inclusief  vaccinaties en chip

Scroll naar boven